Office installeren

Home Office installeren

Hoe installeer ik Microsoft office 2019?

Wij helpen u graag veHet installeren van Microsoft Office Professional Plus 2019 is erg simpel, je kunt gemakkelijk de onderstaande stappen volgen, toch nog vragen? Je kunt via hier altijd contact met ons opnemen per mail of via de chat.rder

Stap 1: Download office

Belangrijk: verwijder eerst alle bestaande Office installaties van je PC/laptop, voordat je een nieuwe versie van Office gaat installeren.

Klik hieronder op de download button om het office pakket te downloaden in jouw voorkeurstaal, na het downloaden kun je doorgaan naar Stap 2.

Staat jouw voorkeurstaal er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de juiste downloadlink naar de overige beschikbare talen.

Stap 2: Open het bestand

Na het downloaden kun je het bestand openen door het bestand Setup te openen zie:

Stap 3: Na het openen van het setup bestand

Na het openen van het setup bestand wordt office 2019 professional plus automatisch geïnstalleerd, hier hoeft u verder zelf niks voor te doen.

Stap 4: Na het installeren van office 2019...

Als de installatie voltooid is krijg je het volgende scherm te zien:

Dit scherm kun je sluiten door te kiezen voor “Sluiten”.

Stap 5: Office activeren

Nadat de installatie voltooid is kun je het product activeren door een willekeurige office applicatie te openen, zoals in ons geval Word. Om de applicatie te openen klik je op het Windows logo rechts onder in de hoek (1), vervolgens kun je Word typen, door vervolgens op de snelkoppeling te klikken (2) wordt de applicatie geopend.

Stap 6: Product activeren

Lukt online activeren niet? Probeer dan eerst activeren per telefoon (gratis).

Na het openen van een office applicatie krijg je direct de vraag om het product te activeren, vul hier de productcode in die je ontvangen hebt bij je bestelling en klik op “activeren”. Hierna is het product geactiveerd.

Is de licentie ook op mijn Mac te installeren?

Nee, de licentie is eenmalig te activeren op een Windows  PC of laptop.

Hoe lang is een office 2019 professional plus licentie geldig?

De licentie is onbeperkt geldig op 1 apparaat, er zit dus geen verloopdatum op het product!

Neem contact met ons op!